Aanbieding! Ion Skin Equalizer van QMS Medicosmetics is een unieke Anti-Aging duo, die het regeneratieproces van de huid stimuleert. Bekijk groter

Ion Skin Equalizer

1 Item

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

221,25 €

-25%

295,00 €

Meer informatie

QMS Medicosmetics lanceert het nieuwe & unieke duo Ion Skin Equalizer.

Als eerste en enige ter wereld is QMS Medicosmetics erin geslaagd om een product te ontwikkelen dat een werking heeft dat voorheen alleen mogelijk was met apparatuur. Voor het eerst in de geschiedenis van cosmetische producten worden actieve ingrediënt moleculen getransporteerd naar de diepere lagen van de huid en dit met behulp van een micro technologie, die eerder werd bereikt door het gebruik van een technisch apparaat.

ION SKIN EQUALIZER NIGHT SERUM gebruikt deze innovatieve technologie dat zink- en koper gluconaat bevat en een elektrisch veld genereert wanneer dit op de huid wordt aangebracht.

Door de daaruit vloeiende microstroom worden de werkstofmoleculen van de ION SKIN EQUALIZER NIGHT CREAM lineair uitgelijnt en zo door de huid opgenemen zonder de huideigen beschermende barriëre te beschadigen.

Vervolgens stimuleren en hydrateren, kostbare chronobiologische energiebronnen uit algenextracten, bio-peptiden en plantenextracten, de diepere huidlagen van de huid.

De Ion Skin Equalizer Night Serum is uitsluitend bestemd voor gebruik in samenwerking met de Ion Skin Equalizer Night Cream.

Ion Skin Equalizer Night Serum en Cream is een uniek Anti-Aging-Skincare-Duo dat het regeneratieproces van de huid tijdens de nacht verhoogt.

Voordelen :

De huid wordt steviger, de elasticiteit verhoogt, en tekenen van vermoeidheid worden gedurende de nacht geminimaliseerd tijdens de biologische reparatiefase van de huid - dit is alleen mogelijk door de extra elektrische stimulatie.