Overzicht van producten van fabrikant QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics , Start young, stay young.

Een Baanbrekende nieuwe generatie HuidverzorgingSinds de lancering in 1986 heeft Dr. med. Erich Schulte, oprichter van QMS Medicosmetics een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we omgaan met en de zorg voor onze huid.

Dr. med. Erich Schulte, oprichter van QMS Medicosmetics, wordt erkend en gerespecteerd als toonaangevende specialist in huidverzorging. Al meer dan 25 jaar is hij bezig de wereld van de huidverzorging te transformeren, zijn innovatieve prestaties zijn het fundament van QMS Medicosmetics wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten en salonbehandelingen. In het streven naar perfectie combineert Dr.Schulte zijn passie voor de wetenschap met zijn enorme ervaring tijdens het werken als chirurg op het gebied van trauma en cosmetische chirurgie, om een voortdurende ontwikkeling van de effectiviteit van huidverzorging te bereiken. Hij ziet de toekomst van huidverzorging als zijnde verbonden met de ontwikkeling van moderne technieken waarmee de ingrediënten diep in de epidermale laag worden getransporteerd.  Met elk van de QMS Medicosmetics producten ervaar je krachtige, intelligente huidverzorging formuleringen gebaseerd op wetenschappelijke logica. “Het bevorderen van de wetenschap van de huidverzorging is meer dan een passie voor mij; het is mijn levens werk en de basis van QMS “


DR. MED ERICH SCHULTE

Hoe we begonnen:


Tijdens het werken als traumachirurg in zijn thuisland Duitsland, raakte Dr. Schulte betrokken bij het onderzoek naar wondgenezing. In die tijd kon tijdens een operatie de vorm van het gezicht worden gereconstrueerd. Echter de huid bleef vol littekens en beschadigingen. Hij wist dat als hij  collageen zou kunnen herintroduceren in de huid hij de elasticiteit en het uiterlijk van de huid zou kunnen verbeteren. Dus wendde hij zich tot de wetenschap op zoek naar een geschikte techniek om  natuurlijke oplosbarecollagenen lokaal opnieuw in de huid te introduceren om het regeneratieproces van de huid te vergroten. Dit collageen verbeterende  proces werd de basis van QMS Medicosmetics en wordt nog steeds beschouwd als een van de meest iconische innovaties in de schoonheids sector.Classic set QMS Medicosmetics


Het basis product was de Classic Set, een revolutionair gezichtsverzorging systeem, dat de tekenen van huidverouderingomkeert door het aanpakken van de onderliggende oorzaak, het verlies van collageen. Deze unieke set combineert Day and Night Collagen serums met 70% natuurlijke oplosbare collagenen met Exfoliant Fluid, een zeer effectief peeling systeem samengesteld uit verschillende fruitzuren en enzymen. Vandaag de dag is dit transformatieve verjonging systeem is nog steeds een van onze bestsellers.


 “Mijn visie was het ontwikkelen van een compleet systeem van verjongende huidverzorging die revolutionaire technieken combineert met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. ”


DR. MED. ERICH SCHULTE, oprichter van QMS MEDICOSMETICS
 


Wat we voor u kunnen doen,


Huidverzorging is belangrijk en ongeacht uw leeftijd moet u uw huid goed verzorgen, het is immers het grootste orgaan van je lichaam. Elk element van QMS Medicosmetics huidverzorgingsproducten en behandelingen is ontworpen om het uiterlijk en het welzijn van de huid, niet alleen op de korte termijn te verbeteren, maar ook om langdurige voordelen te leveren. Het ontwikkelen van een huidverzorgingsconcept met spectaculaire resultaten kost tijd en het QMS Medicosmetics verhaal begon lang voor ons eerste product werd gelanceerd. Als u geniet van onze producten of een van onze behandelingen kunt u ervan verzekerd zijn dat u decennia van onderzoek en  gevestigde deskundigheid gericht op het eenvoudige maar belangrijke credo ‘er goed uitzien is je goed voelen’ ondervindt.


Ontdek het geheim van een gezonde huid met de revolutionaire producten en salon behandelingen van QMS Medicosmetics en u zult versteld staan van de resultaten die u zult bereiken.


De QMS Medicosmetics producten collectie omvat


 • cleansers

 • collageen en exfoliator producten

 • hand en body verzorging

 • Maskers

 • moisturizers en creme’s

 • oog en lip verzorging

 • sun protection en voedings suplementen

QMS-Medicosmetics


Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
 • 93,00 € 186,00 € -50%
  Aanbieding!

  Neck & More van QMS Medicosmetics is een hoogwaardige Anti-Aging crème voor de gevoelige hals, decolleté en borstzone. Hydraterende complexen strekken de huid, verminderen droogterimpeltjes en waardevolle oliën uit exotische planten maken de huid zacht. De wetenschappelijk bewezen werking van de West-Afrikaanse Kigelia vrucht is zeer effectief voor...

  93,00 € 186,00 € -50%
  In voorraad
 • 29,25 € 39,00 € -25%
  Aanbieding!

  Pro-Body Exfoliator: Een verkwikkende body gel geformuleerd met micro-fijne exfoliërende deeltjes om voorzichtig de dode huidcellen te verwijderen. Rijk aan anti-oxidant rijke Malachiet dat de huid beschermt en stimulerende essentiële oliën om de zintuigen te prikkelen. Elimineert droge, ruwe huid en laat uw huid weer glad, zacht en soepel aanvoelen.

  29,25 € 39,00 € -25%
  In voorraad
Toont 1 - 2 van de 2 items